Нічого не куплено!
Для карпаччо:
1. Нарізати філе червоної соленої риби дуже тоненькими скибочками.
2. Приготувати заправку для страви, змішавши 3ст.л. оливкової олії, 2 ч.л. бальзамічного оцту, сік з половинки лимона, чорний мелений перець та сіль за смаком.
3. Викласти на плоске блюдо скибочки риби в один шар і полити попередньо приготованою заправкою. Посипати зверху натертим пармезаном і чорним меленим перцем .
4.Поставити на 30хвилин страву в холодильник.
5.Витягнути з холодильника, прикрасити листям руколи, розрізаними навпіл помідорами чері та скибочкою лимону.
Купити ікру та морепродукти Ви можете
в інтернет-магазині «Коропов нет – Ікра, морепродукти Тернопіль»
Смачного!