Карпаччо з червоної риби від "Коропов нет"

Для карпаччо:

  • червона риба солена - 150г
  • сир пармезан - 20г
  • рукола - 0,5 пучка
  • лимон - 1шт.
  • помідори чері - 3шт.
  • олія оливкова - 3 ст.л.
  • оцет бальзамічний - 2 ч.л.
  • чорний мелений перець
  • сіль

1. Нарізати філе червоної соленої риби дуже тоненькими скибочками.

2. Приготувати заправку для страви, змішавши 3ст.л. оливкової олії, 2 ч.л. бальзамічного оцту, сік з половинки лимона, чорний мелений перець та сіль за смаком.

3. Викласти на плоске блюдо скибочки риби в один шар і полити попередньо приготованою заправкою. Посипати зверху натертим пармезаном і чорним меленим перцем .

4.Поставити на 30хвилин страву в холодильник.

5.Витягнути з холодильника, прикрасити листям руколи, розрізаними навпіл помідорами чері та скибочкою лимону.

Купити ікру та морепродукти Ви можете

в інтернет-магазині «Коропов нет – Ікра, морепродукти Тернопіль»

Смачного!